Perfectie en persoonlijke aandacht

Sinds 2008 zijn wij een vertrouwd adres voor maatwerk keukens en interieurs. Of het nu gaat om een particuliere woning of bedrijfspand, we gaan altijd met passie en persoonlijke aandacht aan de slag. We streven naar perfectie en 100% klanttevredenheid.

Uw project van A tot Z geregeld

Maatwerk is exclusief. Wij vinden dat daar ook een exclusieve behandeling bij hoort. Daarom doen wij elke fase van een project in eigen beheer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u iets over het hoofd ziet. Hieronder een greep uit ons uitgebreide dienstenaanbod.

  • Voorbereiding: We komen bij u langs om uw ideeën te bespreken. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp (ook 3D) en doen een offerte.

  • Uitvoering: In deze fase voeren wij alle nodige werkzaamheden uit, denk aan demontage, leidingwerkvloer- en wandafwerking en het maken en vakkundig installeren van keuken, interieur en sanitair.

  • Nazorg: Als alles klaar is, zijn we nog steeds bereikbaar voor service en garantie. Maar er kan natuurlijk ook een nieuw idee bij u zijn opgekomen.

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig

Extra aandacht en vakmanschap maken uw keuken en interieur uniek, maar een ander bijkomend voordeel van maatwerk is dat elke ruimte benut kan worden. Daarnaast zijn er tal van situaties te bedenken waar u niet uit de voeten kunt met standaardmaten, denk bijvoorbeeld aan schuine muren en daken. Redenen te over om te kiezen voor maatwerk.

Projecten waar wij reeds aan werkten zijn bijvoorbeeld maatwerk keukens, kasten, bureaus, bedstedes, badkamers, toiletten, ensuite deuren, computerkasten en complete kastenwanden.

Om een betere indruk te krijgen kunt u ons werk bekijken.